8.2.2015

Överraskningsfirande

Just nu känns det som att vi får mycket mer hjälp än vi ger. Och hjälp behövs ju nog, jag håller mig knappt flytande så all hjälp är välkommen. Men man skulle ju villa ge tillbaka ens i nära på samma mått. Det är svårt just nu. Men jag tror att det i framtiden kommer en tid när det vänder och då kommer det att kännas underbart att kunna hjälpa tillbaka.

Min mamma och hennes man har båda haft födelsedagar nyligen så vi bjöd dem hem till oss på överraskningsfödisfirande. Min bror med sambo var överraskningsgäster och vi bjöd på skumppa och fisksoppa. Brorsan hämtade en tårta. Det blev en lyckad kväll och känns bra att kunna uppvakta dem ibland.

Jag har pussläppar och Kevin var glad över sitt skumppaglas.

Första tulpanerna var i bordet.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!