2.2.2015

Sänginlägget

Nu har det gått en tid sedan sängbytet och det har gått riktigt smidigt. Efter nyår tog vi ju bort ena sidan av Kevins spjälsäng. Det var inga som helst problem. Och eftersom Kevin brukar reagera på förändring så tror jag att det var sjukt bra att först bygga om spjälsängen och sedan byta till en vanlig säng.

Kevin hålls fortfarande i sin säng ända tills vi kommer in i hans rum. Mycket underligt. Jag trodde att han skulle börja springa runt i hemmet under natten och på morgonen. Men det har han ännu inte gjort.

Han reagerade lite mer på bytet till den riktiga sängen. Jag tror att det har att göra med många olika saker. Han fick en ny Finnlayson-skumgummimadrass och jag tycker den inte känns alls lika bekväm som den gamla tjocka madrassen. Men jag tänkte att han ännu ska få en bäddmadrass i något skede.

Sen köpte vi en ny läslampa och en nattlampa åt honom i samma veva, och han verkade bli lite sekaisin av vilken lampa som skulle vara tänd och när. Nu har han ju sovit med nattlampa de flesta nätter.

Hans babytäcke blev också ett problem efter sängbytet. Det är så litet i förhållande till sängen så det åkte av hela tiden. Just nu sover han med en pläd insatt i ett påslakan. Det verkar fungera bättre.

Han har också varit lite sjuk så det kan också ha inverkat.

Den nya sängen är Unipuu och känns enorm i hans lilla rum. Vi var tvungna att möblera om lite. Och jag tror att fåtöljen snart får åka ut ur rummet.

Först blev spjälsängen ombyggd till "stora pojkarnas säng".

Här hade jag riktigt fel inställningar på kameran. Fåtöljen fick flytta till fotändan av sängen.

Malm-byrån fick fåtöljens gamla plats. Och dom där alla mjukisdjuren ska nu för tiden vara i Kevins säng. Det som är bra med Expedit-hyllan är att man i något skede kan svänga på den så att den tar mindre golvutrymme.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!