16.3.2015

Znarck znarck!

Man kan väl påstå att jag är aningen trött. Fast det har jag varit i åratal. Nu med barn så kan man ju oftast inte sova sent och jag har aldrig riktigt lyckats sova dagtid. Förrän tydligen nu. 

I söndags var det 3jorns tur att stiga upp på morgonen. Jag sov mig igenom frukosthäslinki och lek. Jag som aldrig kan sova när det är ljud. Jag vaknade med ett ryck och jag var ensam i lägenheten. Klockan var 12. Killarna hade gått ut. Shit så jag var tacksam över att jag bara hade fått sova. I evigheter. 
I dag blev också en konstig dag. Kevin sov sin dagssömn och klockan närmade sig 14. Jag lade mig på soffan för en stund för att vila lite och tänkte att Kevin riktigt stax vaknar. Jag vaknade igen med ett ryck och konstaterade att klockan var 15:40 och att Kevin fortfarande sov. Tydligen hade jag somnat igen eftersom klockan plötsligt visade 16:15. Hahahaa shit alltså. Vilka tröttisar! Gick in och väkte Kevvan som inte sovit så lång dagssömn på evigheter. Znarck znarck!

3 kommenttia :

  1. E du gravid? ;) Nä men, skämt å sido...varför använder du inte öronproppar? Före jag fick barn trodde jag att jag inte kan använda sådana, att de e obekvämt och känns konstigt. Nuförtiden sover jag med öronproppar varje helg och alltid då lilltypen kommer i vår säng under natten. Sover sååå mycket bättre i den ljuva tystheten... :)

    VastaaPoista
  2. Jag brukar sova med öronproppar på veckosluten när jag inte behöver höra min väckarklocka. Men öronproppar hjälper tyvärr inte alls när man har riktiga sömnproblem. Och gravid, oj tänk om jag skulle vara det och att tröttheten skulle lätta när ungin ploppat ut. Men tyvärr kan jag inte ha sådana förhoppningar. En ny baby skulle bara fattas i denna soppa :P

    VastaaPoista
  3. Okej, jag förstod att du inte kan sova p.g.a. ljud så då tänkte jag på öronproppar. Sömnproblem är förstås en helt annan sak. Styrkekram! :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!