14.5.2015

Familjelivet återgår till det normala

Nu har 3jorn kommit hem från sin arbetsresa. Som tur! Kevin har reagerat starkt på den förändrade vardagen. Vi fick ju hjälp av svärmor så vi fick vardagen att gå ihop och det är jag evigt tacksam för.

Idag har det varit riktigt tungt. Kevin har dragit värsta raivarna ever, han som brukar vara så lugn och medgörlig. Eller kanske det är trotsåldern som kommit på allvar. Men jag hoppas ändå att humöret stabiliserar sig nu när familjelivet återgår till det normala.

Idag trodde jag att jag skulle gå under. Jag skäms inte ens att vi åt lunch på Mäkken, muron (flingor) till middag och ett knackispaket till kvällsmål. Jag hade skaffat ingredienser för middag men jag bara inte orkade. Det får bli till en annan dag.


8 kommenttia :

  1. Int kan man alltid orka! Du e bra ändå :) Kram!

    VastaaPoista
  2. Sen kan man gå all out och laga allt själv till hamburgare och ungen vägrar äta det fast mäccären slinker ner på en gång... Minns ju att det var typ så när man var barn men nu har maken och jag satt massor tid på bästa eget hamburgare recept men det rör ju inte ungen i ryggen. Han slikade ketchupen från biffen... Äääh.

    VastaaPoista
  3. Hördu riktigt bra mat det där! Efter vintern och våren har jag nog släppt ganska mycket på tyglarna. Orkar jag inte laga mat så lagar jag inte, färdig mat duger nog också. Vi har ju dessutom en sån matvägrare så man orkar verkligen inte kocka en evighet och så äter han ändå inte. Bara de nu får något i sig :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!