16.5.2015

Lördagen på stan

Idag hände något underligt. Vi for till stan. Hela familjen. Det har vi gjort senast förra sommaren tror jag. För stort stressmoment för mig liksom. Jag som annars också är nära nervous breakdown hela tiden. Men förra natten sov jag bättre än jag gjort på flera månader. Somnade relativt snabbt utan sömnmedicin eller meltonin och så har jag sovit djupt. Inget underligt yrande på morgonnatten. SÅ kanske jag kände mig pånyttfödd.

Kevin var exhalterad och det var en spännande dag för honom. Han åkte metro och spårvagn. Såg motorcyklar. Såg massor människor. Såg båtar. Åkte skywheel. Och han betedde sig otroligt bra, det var liksom inga problem. Vi besökte Ravintolapäivä vilket var första gången för oss. Otroligt att folk orkar satsa och laga mat åt andra. Jag som inte tycker om att laga mat förstår inte det alls.

Men det blev en bra dag men när vi kom hem rann all energi ur mig och jag somnade för en stund. Lustigt att rollerna vänt så att Kevvan är vaken hela dagen medan jag ofta slocknar. Hehe.

Kevin har åkt metro med dagispersonalen. Där satt han vant på bänken.

Medan 3jorn hade ett fotojobb att göra åt vi bulle och blåste såpbubblor på Espan.

Kevins första gång i ett pariserhjul. 

Idag såg man långt. Senast jag åkte hjulet var det mörkt.

Spårapojken.

Trångt som fan. Vi tänkte inte alls komma fram med vagnen.

Eftersom vi aldrig tycks komma iväg till Thailand så åt jag Pad Thai på Espan i regnet istället.

Otroligt att någon orkar baka! Det var en kvinna som hade bakat allt.

Vi åt cakepops.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!