25.5.2015

Mot bättre tider?

Måndag igen. Som vanligt är jag hemma med Kevin idag. Efter ett bra veckoslut känns det nästan lite bättre. Känner mig aningen energisk men humöret är fortfarande inte sprudlande bra. Kevin har inte heller varit lika arg utan mera sitt normala jag. Vilket varit fruktansvärt skönt. 

Imorgon har jag en distansdag så jag behöver inte rusa från ställe till ställe. Det blir nämligen dagisvårfest, den sista för Kevin bland småttorna. I augusti flyttar han till gruppen med stora barn. Jag är nästan ledsen för personalen i Kevins grupp är ljuvlig. Men månne det inte blir bra ändå. 

I lördags träffade Kevvan och jag kivoga typer. 

Jag har shoppat för årets viktigaste fest. 

Ja, till och med bakat lite. 

Idag motionerade vi på förmiddagen. Crazy. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!