23.5.2015

Skiter blanka fan i ESC

Eurovisionsveckan brukar vara en av höjdpunkterna under året. I år har jag inte orkat se någondera semifinalerna live utan sett dem med ett öga följande dag. Har aldrig varit så oinsatt som nu. 

Idag hade jag tänkt att jag satsar stort och ser på finalen. Vi har snacks och allt. Nu är klockan tio och ungen vrålar fortfarande (han har inte ens sovit någon dagssömn idag). Jag blir så ledsen. Inget får man njuta av mer. Inget orkar man med mer. Skulle helst bara gråta en skvätt och gå och sova. Men det kan man ju inte heller göra. Kanske jag nästa år ska ta ledigt hela ESC-veckan och kanske bo på hotell. Så skulle jag ha möjlighet att ta del av något jag verkligen brukar brinna för. Nu skiter jag blanka fan i vem som vinner. Väldigt ovanlig attityd av mig. 

4 kommenttia :

  1. Helt samma här, fast jag ju mår helt bra. Orkar bara inte vaka tre kvällar under en vecka. Annat var det förr då det bara var lördagkväll och alla länder som deltog i tävlingen var med då :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!