18.5.2015

Söndag bland körsbärsträden

Eftersom 3jorn på grund av sin arbetsresa missade torsdagens besök till körsbärsparken så gjorde vi ett nytt besök dit igår. Han tog givetvis kameran med sig och knäppte fina bilder.

Det blev en skitbra kombo med fotografering häng med både familj och vän, picknick och sol.

Catzo kom ut till förorten.

Kevvan var en sjukt bra picknickunge. Huvudlösa springandet tycks ha gått över.

Kaveris

Kaffedags.

Gräset var grönt och spännande. Många myror och nyckelpigor bongades.

För att flänga runt som aldrig förr så begav vi oss ännu på kvällen ut på en cykeltur och stannade hos min farsa för att hälsa på hunden Hilda. Hon är så sjukt snäll! Skällde inte en enda gång. Inte ens jag var rädd för henne.

Sötnöt

Vi vill gärna att Kevvan blir hundkär och inte livrädd som jag.

Billeken är i full gång.

Jag tror vi aldrig flängt runt på ett veckoslut som vi gjorde nu. Jag är ju mest van med att lata mig och inte göra någonting. Så idag är jag nog ganska slut. Jag jublade när jag fick Kevvan att somna till dagssömn. Det har han inte gjort hemma på någon månad.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!