15.5.2015

Vlog: FredagsterapiIdag hände något underligt. Något som inte hänt på måååååånga månader. Jag kom hem efter jobbet, efter en sjukt stressig dag (våra fredagar är alltid stressiga) och bytte kläder och begav mig ut på en cykellänk. Det kändes verkligen bra.

Orsaken till att jag orkade var säker det faktum att 3jorn hade hämtat hem Kevvan från dagis och jag hade bilen. Så fast jag var tvungen att jobba övertid så kom jag snabbt hem tack vare bilen.

Sjukt bra. Detta ska jag verkligen försöka göra oftare. Jag tror det blev 17 kilometer till slut. Plus en plötslig dejt med min pappa och deras söta hund i Lidl-korsning, heh.


Förlåt att jag är så galen i skumppa. Nu har jag druckit mina glas och lika gott var det fortfarande. Hehee.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!