3.5.2015

Vlog: Regn ute, ångest inne

Gjorde en ny vlog igår men kunde inte lägga ut den på bloggen eftersom jag inte hade en dator. Ja, det var en riktig skitdag och videons visningsbild beskriver perfekt hur trött jag var.


Visiten hos Ukki på sjukhuset gick bra. Pokerfejset på ja menoksi kan man väl säga. Min Ukki är en humoristisk och rolig gubbe. Och till och med i hans situation orkade han göra sig lustig. Samtidigt som det fick mig att le funderade jag nog hur han egentligen mår. Jag som varit professionell vad gäller pokerface vet hur mycket det kan gömma sig under ytan. Men samtidigt, kanske ett barnbarn inte är den man visar sina innersta känslor åt utan det är lättare att vitsa bort allt.

5 kommenttia :

 1. Du känner inte mej3.5.2015 20.57

  Jag tror din ukki uppskattar dina besök och då blir hans vistelse på sjukhuset också lättare. Man kanske inte visar sina innersta känslor åt alla men man kan ändå sätta sig in i deras situation och kan ändå veta hur de mår.

  Styrkekram till dej! :) Du är tuff!

  VastaaPoista
 2. Kram på dej! Vet vad ångest är. Obehagligt och jobbigt men jag vill påminna dej om att det går över. Håll ut. Det kommer böttre tider. Lyckliga och lättsamma dagar. <3

  VastaaPoista
 3. voi gulle! Du vet inte hur mycket jag ville teleportera mig genom skärmen och ge dig en stooor kram! Jag tycker det är härligt hur öppen och ärlig du är. Det är okej att inte må bra ibland. Det är okej att gråta.

  KRAM

  VastaaPoista
 4. Härligt med en ärlig blogg! Tack igen för att du vågar dela med dej! Det är modigt! Du är modig! Efter regn kommer solsken. Hoppas att du snart börjar må bättre och verkligen kan njuta av livet. Fast jag inte känner dej vill jag bara krama om dej och säga att allt kommer bli bra. Du berör. Du visar öppet att du inte mår bra.. Vilket fler borde göra! Det ääär okej att inte må bra - det är verkligen det! Men vi lever så i en värld just nu där allt ska vara så rosenrött hela tiden. Vilket det inte är, inte för någon av oss.. Bamsekram!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!