10.6.2015

Vlog: Mot sämre tider

Gjorde en vlog i måndags men på grund av en major romahdus har jag inte lyckats få den hit på bloggen förrän nu. Jepp, det går sämre igen.Och här finns blogginlägget som jag nämner: http://www.lily.fi/blogit/halo/kun-mieli-hetken-musta


6 kommenttia :

 1. Det kanske är fel medicin? Det finns ju många olika "märken" inom samma kategori så kanske ska du ha en annan sort? Tänker främst på att du faktiskt fått lite effekt i ett skede? Sedan är det vanligt med bakslag... Två steg fram,ett steg bak men man kommer ju fram till slut..
  Kämpa på!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-ah. Jag vet inte. Psykoterapeuten som jag äntligen skickades vidare till var av den åsikten att mediciner kanske inte hjälper mig. Hmpf.

   Poista
 2. Kämpa på!

  VastaaPoista
 3. De i min bekantskapskrets som äter antidepressiva, har sagt att man skall ge upp till 6 månader tid för dem at börja fungera och ha effekt. Kanske bara vänta då...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, jaa. Jag har ätit dem sedan början av februari och man borde visst känna ens någon skillnad när man ätit 4-6 veckor. Men i mitt fall, not o much :(

   Poista

Roligt att du kommenterar!