1.8.2015

Från bioresonansterapi till min första fasta

Här kommer en liten uppdatering på hälsofronten. Som ni vet så har jag alltså slutat med de antidepressiva eftersom de inte hade någon effekt. Och det känns faktiskt skönt att vara fri från dem.

Just nu väntar jag på att semestrarna ska ta slut så jag kan komma vidare med psykoterapimöjligheten. Visst är det sjukt att detta är på is bara för att någon semestrar? Man hinner ju liksom ta livet av sig innan man får hjälp (Sori. Dåligt skämt. Jag ska inte ta livet av mig.). Så jag har en tid bokad till henne som ska göra ett utlåtande till FPA.

Medan allt på den fronten står still så har jag googlat efter andra alternativ. Det är uppenbart att läkarna och den traditionella medicinen inte kan hjälpa mig. De: "Alla dina värden är riktigt bra, förutom att du har lite fel i huvudet så är du nog helt frisk annars.". Jag: "Neeeh… Det kan inte vara meningen att man mår så här år efter år…".

Det första jag gjort är att jag gått på bioresonansterapi. Tänkte skriva mer om det senare, i synnerhet om jag tycker att det varit till någon nytta.

Men tack vare besöket hos bioresonansterapeuten så ska jag just precis börja min första fasta. Jag har aldrig testat så det blir intressant att se om jag klarar av det. Tanken är att jag ska rena mig själv lite. Har också andra sätt som jag håller på och renar mig med och fick rekommendationer om vitaminer och andra ämnen som jag borde ta. Så, jag testar och ser vad som händer.


Jag beställde detta kit från England. Jag har förberett kroppen för fastan i tre dagar nu. I morgon är första riktiga dagen utan fast mat.


Så om allt går bra så är jag renad från en massa skit på fredag. Väldigt intressant att se hur det blir.


Jag tänkte skriva lite dagbok under fastan så får ni läsa sedan. Iiih jag är så nervös!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!