12.8.2015

Inspiration för frukostälskare

Jag tänkte berätta att jag är himla stolt. Det har nämligen nyligen utkommit en frukostreceptbok som 3jorn tagit bilderna till. Och den är så himla fin!

När jag bläddrade i den blev jag väldigt inspirerad. Jag som har haft noll inspis för allt påtande och matlagande. Så nu har jag äntligen testat kylskåpsgröt. Alltså att man blandar ingredienserna i en burk på kvällen och på morgonen har man färdig gröt.


Gröten innehåller havregryn, blåbär, turkisk yoghurt, chiafrön, mandelmjölk och honung. Vi plockade färska blåbär i helgen och gröten blev helt sjukt god.


Jag tror att jag ska testa att göra granola, frukostmuggar och kokospancakes som följande. Och kanske testa att baka mitt första bröd. Jag har inte ens bläddrat igenom alla recept än, det finns cirka 340 stycken. Massor godsaker alltså.

3 kommenttia :

Roligt att du kommenterar!