16.9.2015

Ryggsäck för minimala axlar?

Vi har ett litet problem. Nu när mulleskogen har börjat och kevin går klädd i sin höstjacka så verkar det som han behöver en ny ryggsäck. En hal jacka och minimala axlar är inte den bästa kombon med en Kånken mini och den hålls inte alls på axlarna. Det är synd för jag tycker den är så himla bra storlek när den är så minimal. Men kanske den fungerar bättre när han växer lite. 

Men ja, har ni tips på ryggsäckar som hålls på ryggen på en treåring? Det känns ju att axelremmarna borde ha något antislip material och sedan borde det finnas en rem mellan axelbanden så att de skulle gå att knipsa fast i varandra över bröstet. 

6 kommenttia :

 1. Vi köpte en sådan här åt vår flicka: http://www.matkamuksu.com/brands/boll-9 , den sitter superbra på hennes rygg och har två remmar mellan axelbanden, en uppe och en vid midjan. Storleken är som en Kånken mini.

  VastaaPoista
 2. En rem mellan axelremmarna är nog ett måste! Jag gillar sådana också på små skolbarns stora reppun, SÅ bra! Lycka till med jakten, för inte är det roligt för barnet att inte kunna gå normalt, eller hålla kompisen i handen då remmarna bara glider ner.. :/

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tada: https://varuste.net/Fjällräven+Chest+Strap+-rintaremmi?_tu=46425.

  VastaaPoista
 5. Maria hann före! Förse Kånken med en bröstrem. Bröstrem är bra för både större och mindre barn, väskan hålls stadigt och händerna fria.

  VastaaPoista
 6. Ojoj tack alla ni för tipsen!!!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!