20.9.2015

Söndagsutfärden

Det är nog konstigt. Hur det plötsligt går hur bra som helst att flänga omkring med Kevin på tumis. 3jorn var på en photoshoot idag och Kevvan och jag stack till Itis där det fanns en massa happening idag. Och han var så himla medgörlig. Liksom superglad när han fick åka metro (som han längtat!) och orkade sitta snällt i vagnen när jag kollade några saker i butikerna. Nå, inte är det ju som man skulle kunna shoppa och prova en massa kläder, men liksom en del ärenden lyckas jag utföra när vi är på tumis. Med min ork och mina nerver har det inte riktigt fungerat tidigare.

Vi hängde där i tre timmar, mycket längre än planerat. Vi var på disco och kollade lekställena. Gick i några butiker. Drack kaffe med min mamma. Skulle redan hem men sedan uppenbarade sig Lillkusinens familj så vi åt med dem istället för att åka hem och äta. Sen blev det ännu metro hemåt.

Ett halvt år tillbaka skulle detta ha varit ganska så omöjigt. Då skulle jag mest bara ha legat i soffan och Kevin skulle ha lekt brevid.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!