26.9.2015

Tältutfärd = mindfulness

Jag har alltid gillat att tälta och tänkte att jag måste börja hjärntvätta Kevin så att vi är två i familjen som gillar det. Ni vet, två mot en. Så i dag gjorde vi en tältutfärd till Luuk i Esbo. Och det var en succé för när jag i bilen frågade Kevin vad som var bäst med utfärden så svarade han tältet (som han förresten var övertygad om att var en ubåt till en början).

Vi åt och kokade kaffe och promenerade lite i omnejden. Och tur att vi hade min mamma med, hon är en riktig "eräjorma", brukar vandra i Lappland och så.

Jag älskar verkligen att vara ute i naturen. Varför gör jag det då så lite? Det är en slags mindfulness när man går i skogen och plockar svamp eller ligger i ett tält tillsammans med sitt barn och leker att man sover.

Vårt tält har vi endast använt en gång tidigare, på en fest på Bodö.

Morsan fixade klabbar. 

Till slut fick vi eld att grilla på.

Han blir nog ett bra utfärdssällskap.

Tälthäng.

Dags att koka kaffe.

Köket.

Min fina mamma.

Aj sablar vad kaffet smakade gott där ute.

Vädret var perfekt.

Området var fint.

Vattnet var lite svalt.

Nu ska vi sova!

Efter maten måste man vila lite.

Och efter det härja.

Dags att packa ihop.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!