12.9.2015

Yogahelgen

För en vecka sedan ordnade min kära vän ett Yoga veckoslut på sina föräldrars stuga. Hon är utbildad yogainstruktör och jag tyckte det var en häftig idé. Jag har ju länge velat lära mig mer om yoga.

Så vi var ett gäng tjejer där på stugan, jag kände egentligen ingen från förut. Men det blev flera yogapass, några ute på bryggan och några inomhus. Vi åt god vegemat och gick i bastun. Det var riktigt uppfriskande. Nu borde jag ännu hitta ron till att yoga. Jag har svårt att stanna upp och koncentrera mig på något just nu känns det som.

Yogapass på bryggan.

Vår glada, härliga instruktör.

Det var en stark upplevelse att yoga och meditera där mitt bland naturens ljud.

Mitt nya sup-bräde testades också.

Och ja… varför yogandet så sällan blir till något här hemma så ser ni här. Nå jag försökte åtminstone.

Tack Catta för all inspiration!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!