25.10.2015

Abba The Museum är inget tråkmuseum

Igår spenderade vi dagen i Stockholm och jag fick äntligen besöka Abba-museet. Det var verkligen kul. Jag har ju varit Abba-fan sen jag var liten för min mamma brukade lyssna på Abba Gold-skivan. Fattar inte hur någon kunnat göra så sjukt många bra låtar.Ingen ringde fast jag stod och väntade en stund.

Bänkhäng.

Sjöng en riktigt falsk version av Mamma Mia.

Guldskivor så långt ögat kan nå.

Vaxdockor som såg väldigt levande ut.

Jag rekommenderar museet till alla som är intresserade av Abba. Det var väldigt roligt för man fick sjunga, dansa och göra en massa grejer. Inget tråkmuseum alltså.

Rekommenderar också den svenskspråkiga audioguiden där Agnetha, Frida, Björn och Benny själv berättar en massa storyn.

3 kommenttia :

Roligt att du kommenterar!