11.10.2015

Det absurda veckoslutet


För några månader sedan skulle jag ha tyckt att detta veckoslut skulle ha varit helt absurt och jag skulle knappast ha klarat av helgen heller. Det var tiden då jag helst bara var hemma och låg i soffan om jag fick. 

Detta veckoslut ja. På fredag var jag på afterwork med en fantastisk kollega. 

På lördag stack vi iväg till Galna Dagarna och efter det handlade jag ensam med Kevin (!!!) veckoslutsmaten medan 3jorn var på annat håll och köpte lite gymgrejer. På kvällen åkte vi ännu till simhallen och Kevin kom med mig till kvinnornas omklädningsrum (!!!).

På söndagen blev det hösttalko i strålande väder i Paradiset. Sedan ännu en extempore middag hos min mamma och hennes man. 

Tidigare skulle jag ingalunda ha klarat av allt detta. Konstigt nog har jag inte ens varit speciellt slut fast vi haft mycket proggis. Inte heller har jag varit irriterad på saker i samma utsträckning som tidigare. 

Så, antingen är min nya medicin en bra drog eller då har det råkat sig att min sömn varit bra kvalitet, eller något... Nå hursomhelst, absurt låter det nog. 

1 kommentti :

Roligt att du kommenterar!