26.10.2015

Mångalningarna

Jag har ju lite problem med sömnen och har ofta kännt att jag sovit ännu sämre vid fullmåne. Har märkt det för åratal sedan och ofta har jag hiffat att det varit fullmåne först följande dag. 

Nu undar jag om Kevin ärvt lite av min mångalenskap. Han sover oftast bra men ibland har han konstiga vaknätter. De två senaste har råkat sig vid samma tider som fullmånen. 

I natt var igen en sådan natt och hela familjen är trötta som trasor. Han ville helt enkelt inte sova. Det verkar som han haft sin första mardröm också. Om en dum gubbe som kommer och biter honom. 

Undrar om mångalenskap är något som existerar? Märker ni av när det är fullmåne?

Tack vare en bok har han hiffat att vi har skelett inom oss. Här ser ni favoritpyjamasen och -vantarna. 

7 kommenttia :

 1. Jag har sedan läänge märkt att jag sover sömre vid fullmåne men precis som du märker jag det oftast dan efter att det just var fullmåne. Alicia kunde när hon var mindre sova dåligt ibland vid fullmåne men tycker det är bättre nu. Däremot har Axel de två senaste gånger sovit sämre. Suck. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ojoj, fullmånen är fin men kunde kanske komma mer sällan :P

   Poista
 2. Båda damerna i det här huset är mångalna. Killarna sover som stockar. Månens dragningskraft är riktigt spännande.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow tänk det! Varför månne vissa reagerar på det och andra inte alls? Konstigt.

   Poista
 3. Jag tror jag skulle sova helt lika bra fast det skulle vara full sol ute i stället för fullmåne :D Dvs. nää-ä, har aldrig haft någo problem med sovandet just då. Som tur. Är nog aldrig heller s.a.s. kartalla med när det är fullmåne.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Vi hade också en konstig natt förra natten. Jag sov dåligt då Aron och Elin yrade. Vet förstås inte hur jag hade sovit om barnen sovit ordentligt. Svor nog lite åt den fina månen som lös in genom fönstret då jag vakade.

  Tog bort min första kommentar då det blev helt fel med länk och namn av nån anledning. Förlåt.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!