11.12.2015

Kära julgubben 2015

Som vuxen får man ju inte så mycket julklappar men tänkte ändå sammanställa också min julklappsönskelista. Så blir det lättare för 3jorn. Håhåå!

Egentligen önskar jag inte så mycket saker. Mest skulle jag behöva bidrag till min svindyra terapi, efter FPAs bidrag kommer terapin att kosta ungefär 2400 euro det kommande året (och möjligen ännu två år där på). Det var vår Thailandresa det.

Jag skulle också önska en städning av vårt hem. Det har inte blivit städat grundligt på väääääldigt länge. Drömmer om ett engångsbesök av en städfirma.

Min stora dröm är att se Eurovisionen i Stockholm i maj. Det mesta är väl slutsålt men man kan ju alltid önska.

Men för att önska lite saker också, som man inte har råd att skaffa för man ska gå på terapi, hehee.

Jag skulle behöva en väckarklocka. Wake Up Lighten fick flyga ut från sovrummet eftersom dens urtavla lyste alldeles för starkt. Jag skulle alltså behöva en vars siffror inte lyser upp hela rummet, som inte säger TICKTACKTICKTACK och som har ett behagligt väckningsljud som man kan välja att vara ganska lågt. För mycket begärt? :DVi skulle behöva en eller flera skärbräden i trä så vi skulle bli av med dom plastiga.Jag önskar fortfarande en drickflaska plus ställning till min cykel. Gärna i svart/rött.Min sjukt bra hårinpackning håller på att ta slut, så den önskar jag i år igen. Moroccan Oil Weightless Hydrating Mask.Jag är tokkär i Marimekkos Siirtolapuutarha tekopparna på bilden nedan. Jag drömmer om en eller två sådana att dricka kvällste ur.

En ny jumppa/yogamatta skulle vara nice. Min förra är kanske tio år gammal och lossar bitar.

En ny akku skulle min iphone behöva.

Och förlåt, men en selfiepinne sku vara kiva ifall jag ska fortsätta med min vlog som varit tyst i några månader. :D

Ungefär så.

1 kommentti :

  1. Hahah selfiepinne. Den är hemsk men ack så rolig. Jag vill absolut ha mera vloggar!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!