19.12.2015

Kevins fotoblogg del 1

Kameror har alltid varit närvarande i Kevins liv. Hans far är ju fotograf och även jag har ett stort fotointresse fast jag inte haft tid för det de senaste åren. Har mest knäppt snapshots med telefonen.

Kevin fick i somras min gamla Ixus och han brukar säga att han fotar på jobbet. Så han knäpper bilder på dittan och dattan och det är ganska roligt att bläddra igenom bilderna på kameran för man ser allt från en så annan synvinkel. Tänkte lägga upp en del av bilderna här på bloggen. Men jag LOVAR att jag inte lägger bilden på kakkablöjan hit, hahahahaaaa!

En av de första bilderna i somras såg ut såhär. Vi tränar fotandet i vår säng.

Jag har tydligen tränat eftersom jag är klädd så.

3jorns morgonkaffe.

Kevins muffinsar i stekpannan.

Jag fotar Kevin och Kevin fotar mig.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!