6.1.2016

Den svinkalla trettondagen

Väldigt konstigt med en helgdag mitt i veckan. Nästan onödigt tycker jag. Fast jo, helt kiva att vi hade en dag då alla tre var tillsammans hela dagen. I synnerhet när jag är borta nästan hela veckoslutet. 

Vi hade inget program för idag, hade tänkt att vi skulle skrinna men insåg på morgonen att det var bäst att låta bli på grund av kölden. 

Lite tyckte jag att vi sku gå ut och andas in kölden. Kevin vägrade. Till slut lyckades vi gå ut och var klädda som michelingubbar. Efter ungefär fyra minuter tyckte Kevin att det var tillräckligt. 

Fast vi hade massor kläder och annars hade varmt så tog det riktigt ont i kinderna. Killarna gick in och jag promenerade en kort runda. Borde ha haft kommandopipo och slalomglasögon så skulle det inte ha varit några problem. 

Sedan var det skönt att gå i bastun. Resten av dagen chillade vi i soffan. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!