29.1.2016

En helg på Paradisön

Kevin blev frisk. Och så blev han sjuk igen. Så nu tänkte jag att det är dags att minnas tillbaka på en av höjdpunkterna under början av detta dystra år.

För några veckor sedan åkte jag och några vänner över till Åland för att hälsa på en annan vän som flyttade dit i höstas. Det var ett härligt lugnt veckoslut och jag konstaterade att även jag skulle må bra av lugnet där ute på ön. Ljuvliga snöiga landskap och ute på stranden var det så tyst att det nästan tog ont i öronen. Det är sällan en storstadskvinna som jag får uppleva något liknande.

Det blev en härlig minitripp trots att jag inte var på topp. Men det kändes ändå okej för jag var bland vänner som var medvetna om min situation. Lite jobbigt kan det bli ibland för jag börjar fundera vilket supertråkigt och deprimerande sällskap jag måste vara just nu. Konstigt att någon ens vill umgås med mig. Men nog tycks det finnas människor som ännu orkar. Hoppas de snart ska få umgås med en gladare version av mig. Sådan som jag var förut.

Här några ögonblick från Ålandsresan.

Att flyga med ett litet propellerplan hör inte till mina favoritsysselsättningar men med två glas skumppa i magen gick det galant.

Beundring av landskap på g. Detta vill jag se i sin sommarskrud.

Vi var en sväng till Mariehamn och fikade och handlade.

Beundrandet fortsätter.

Jag minns inte när jag skulle ha sett en hömppäfilm senast. Blev påmind om hur mycket jag älskar romantiska komedier.


Hemfärd med fina utsikter.

Tack kära M att du tog emot oss!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!