24.1.2016

Över 39 grader

Ja, alltså 2016 fortsätter leverera. Barnet som ungefär aldrig är sjukt har feber. Det började redan igår men idag har han varit ordentligt sjuk. Över 39 graders feber hade han på eftermiddagen. 

Igår var också dagen då vi skulle på dejt till Farang. Tur nog så kom vi ändå iväg men dejten slutade tidigare än planerat då vi kom hem till den lilla sjuklingen som kom hem till natten. Jag var inte riktigt lika imponerad av Farang som av Social Boulevard. Visst var det gott och lyxigt men tyckte inte att smakupplevelsen blev lika stark. Kan ju hända att man hade tankarna på annat håll när man oroade sig för sjuklingen. Eller då har vi bara redan upplevt de otroliga asiatiska smakerna under våra resor till Thailand. Nå, vi fick sitta och snacka på tumis i lugn och ro en stund. Det är ju nog alltid uppskattat. 

Idag har vi legat i en hög på soffan. 3jorn for och tränade varefter jag gjorde en timmes promenad. Det är det enda vi gjort. Min favoritstund var när Kevin somnde i min famn. Det är ju något som aldrig händer och det var så härligt att halvligga där med honom snusandes halvt på mig. Tur att jag inte hade kisibrott och kunde ligga där och njuta av den sällsynta stunden. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!