15.1.2016

Terapierfarenheter

Nu har jag gått i terapi en tid och undrar var det ska bli till. Formen är psykoanalytisk och det känns bara så lustigt.

Man ba:
- Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla. Ai gick 45 minuter redan? Okej, tack för idag vi ses nästa vecka.

Nå. Jag är fortfarande i början av processen. Men jag funderade om ni som gått i terapi skulle ha lust att dela med er om hur det var? Hur kändes det i början? Vad hände sen? Hur kändes det när ni hade gått igenom processen?

Terapihissen. Alltså den jag åker upp till shrinken med, två gånger i veckan.

3 kommenttia :

 1. Som du vet har jag nu gått i dryga 1,5 år i psykoanalys (dvs terapi 4 ggr/vecka) och det har verkligen gett mig massor. I början kändes det konstigt att ligga där och tala åt det där fönstret utan att egentligen fatta varför. Jag ville ju ha resultat direkt. Helst mätbara sådana.
  Den dagen då jag sedan märkte att jag på riktigt ändrats som människa, då jag reagerade på ett annat sätt än tidigare i olika situationer, då var det nog en så otroligt fin känsla. En riktig wow upplevelse som har upprepat sig ett par ggr sedan dess. Så våga lita på att den dagen nog kommer :) Kram!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow låter fantastiskt! Vi tycks gå i olika sorters terapi, jag vet inte vad skillnaden är. Tänk att du hinner gå 4 ggr/vecka! Jag tycker det tar mycket tid och jag går bara 2 ggr.

   Poista
 2. Vi är inte bekanta, men vi har en gemensam vän. Skriver åt dig på messenger. Hoppas du ser mitt brev. Må så gott!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!