15.2.2016

Energin är kanske påväg tillbaka?

Energinivåerna är helt tydligt på väg uppåt på grund av livsförändringarna jag gjort. Jag har egentligen inte tränat aktivt på ett år. Och förr gjorde jag ju det mer eller mindre aktivt. Jag har nu nästan tio kilo som kommit till under mitt deppisår. Så snart borde jag börja motionera igen, har jag tänkt. 


Förra veckan var ändå konstig! Jag tränade FYRA gånger! Det är ungefär mer än jag tränat på ett år, haha! Jag gjorde kuntopiiriträning tre gånger och sedan yogade jag en gång. Är faktiskt helt sjukt stolt. Kanske jag snart lyckas få in motionen i rutinerna, får se. Ni kan ju hålla tummarna för mig. 


PS. Jag tränade också idag! Whohooo!


2 kommenttia :

  1. Hejaheja! Roligt att läsa att det ändå finns ljusglimtar och träning får ju en på alla vis att må bra. Hälsar, Stephanie

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!