29.2.2016

Första veckans resultat

Träffade min dietcoach igår och fick veta att jag blivit av med 3,3 kg under första veckan. Mest är det vätska och "pöhötys" men nu börjar fettet förbrännas.

Känner fruktansvärt stor skillnad, både i huvudet, i humöret och i kroppen. Just nu är kroppen i ketos så livet är ganska lätt och jag är galet motiverad. Nu är detta enkelt men har på känn att det kommer att bli svårare under de kommande veckorna. 

Denna eller nästa vecka kommer troligen mina jeans att gå på mig igen. Härligt! Härligt eftersom jag verkligen inte är rik och kan därför inte förnya hela min garderob. Hahaha! Och snart känner jag mig hemma i min kropp igen! Whohoo!

Är helt addicted till min nya Fitbit-klocka.

1 kommentti :

  1. Jeee! Hejja dej!! Super duktig! De här klarar du! Kämpa på! :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!