9.2.2016

Jag bloggar om min utdöende blogg

Idag stötte jag på den underbara Anne Hietanen i jobbets kafeteria. Hon tyckte det var tråkigt att min blogg varit så tyst och jag lovade henne (i ett svagt ögonblick) att jag skulle blogga idag. Anne är så härlig att man har lust att lova henne ungefär vad som helst, hennes blotta närvaro har en sådan inverkan. Hahaha. Så ni får tacka henne för ett udda inlägg mitt i veckan.

Det är faktiskt konstigt att det händer otroligt mycket saker i mitt huvud just nu men att jag känner att jag inte har något att komma med här på bloggen.

Får mer och mer en fiilis av att "vem sku nu vara intresserad av mina grejer". Vilket är konstigt för folk (ni) skulle knappast vara här inne och kika fast de (ni) ofta möts av tystnad om de (ni) inte skulle vara intresserade. Under bloggens guldålder delade jag med mig frikostigt.

Sedan kom tiden då jag blev fruktansvärt irriterad på att alla runt mig visste vad jag hade sysslat med medan jag inte visste något om dem. Kändes inte rättvist. Det var då som vardagsbloggtänket började dö ut för min del.

Det blev lite vardagsliv varvat med tankar och funderingar. Ju äldre Kevin blev desto mindre ville jag skriva om honom och hans underbara eskapader som sannerligen skulle ha dragit besökare. Och hans eskapader är ju en stor del av mitt liv numera.

Jag tänker ofta att jag skulle villa skriva mer. Nu när jag inte skriver på jobbet längre. Jag har tusen idéer men jag glömmer snabbt bort dem och får inte till stånd något inlägg. På kvällen när Kevin lagt sig så brukar jag fara för slut för att orka åstadkomma något.

Några grejer har jag ändå planerat att skriva om i en nära framtid. Något väldigt personligt och ovanligt. Fungerar det som en hook för att få er att titta in här igen? Hih. I'll just leave it here.

På Snapchat finns det lite mer aktivitet än här. Heter så klart muffinaround där.

2 kommenttia :

  1. Ååå. Tack! Du skrev. Fast jag hade dåligt samvete efteråt när jag märkte att jag nästan hade dragit fram pistolen och tvingat dig att skriva. Iiii. Men nu ser jag nog så fram emot helgens inlägg! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha nå IIIINT ska du ha det! Det var ju bara en knuff för mig i rätt riktning. Jag sku ju VILLA blogga men får bara inte tummen ur reven :D Du är min musa!

      Poista

Roligt att du kommenterar!