27.2.2016

Mannen som snarkade på yogatimmen

Idag var jag på Joogafestivaali på Kabelfabriken. Det var helt SJUKT bra! Först gick jag på 2,5 föreläsningar sedan träffade jag Catariina som jag tvinnade med. Och dessutom hade jag på förhand anmält min kära man och mig till en paryoga timme. Så han dök upp på festivalen lite senare.

3jorn har aldrig yogat tidigare så han var väldigt nervös. Men när vi såg deltagarna märkte vi att där fanns alla sorters människor och massor kära par, både äldre och yngre.

Själva yogan gick riktigt bra. Vi började med lite solhälsningar och sedan började vi göra olika par-asanas… asanor… Ja nå ni vet! Det var roligt.

Timmen slutade men en avslappningsövning. Vi låg bredvid varandra, hand i hand. Eftersom jag känner min man väldigt bra så kände jag att han började rycka lite i kroppen och hann bara tänka "O-ou, nu somnar han och så börjar han snarka!". Och det var precis vad som hände. 3jorn är nämligen känd för sina sleepingskills, han sover var- och närsomhelst och somnar direkt.

Så han började snarka och jag klämde till hans hand för att försöka hålla honom vaken. Samtidigt var jag full av skratt för situationen var så komisk på något sätt. Nå, lite senare hördes det ganska många män som snarkade i salen. Snarkyoga kunde timmen ha hett, hahaha.

Jag spenderade ungefär sju timmar på festivalen. Tiden gick i ett huj! Festivalen fortsätter ännu i morgon, söndag, så man hinner ännu gå!


Namaste.

En yrvaken man.

Roligt var det!

Massor standin att kolla på.


Catariina fotade sin aura.
Catariina åt raw-gröt. Jag äter fortfarande inte vanlig mat så jag tittade på.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!