18.2.2016

Snälla, erbjud ingen choklad

I och min ökade energi har jag äntligen orkat ta tag även i mitt eget fysiska välmående. Förutom att jag de senaste veckorna motionerat mer än på ett år sammanlagt så har jag till exempel varit hos tandläkaren. Vi har ju tandvård på jobbet och det är ingen stor grej att få bokat en tid där. Men ändå har jag inte varit på check sedan våren 2012 då jag var preggo. Oops! Men OBS jag hade inte ett enda hål vilket jag var väldigt förvånad över.

Jag kommer nu också att ta tag i min vikt. Väger tio kilo mer nu än jag gjorde för ett år sedan. Mina gravidkilon har kommit tillbaka som depressionskilon. Mitt BMI är på mild övervikt-sidan. Jag känner inte mig alls hemma i min kropp och det känns äckligt mest hela tiden. Men nu är jag plötsligt sjukt peppad på att göra något åt saken och på söndag börjar jag.

Och ja, ja. Det är jätteout att vara på "diet" nu. Man ska ju fixa sin kost och äta kvalitativ ekologisk mat och en massa superfood och dittan och dattan. Men jag behöver en radikal kickstart för att överhuvudtaget ta tag i min kost. Jag kommer säkert att skriva om detta här under vårens lopp. Håll tummarna för att det ska gå bra. Och snälla, erbjud ingen choklad eller andra godsaker som jag är svag för efter söndag.

Hittade en målbild på mitt Instagram-konto. Bilden är tagen i Pärnu sommaren 2014. OMG sådan skillnad till nuläget.

8 kommenttia :

 1. Hejar på dej! Lycka till de kommer att gå bra! :)

  VastaaPoista
 2. Lycka till! Jag har samma projekt o situation på gång, 10kg extra som kom på 6 månader som borde bort, o så mår man ju bättre då man rör på sig! :D

  VastaaPoista
 3. Hej en radikal kickstart låter som nånting jag också skulle behöva. får man fråga vad är det du äter? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag håller på med Cambridge-programmet. Känns som en mycket lyckad investering för mig. Lite på två veckor har gått och jag har blivit av med 5,5 kg. Tanken är att jag håller på i 10 veckor.

   Tänkte skriva ett inlägg om programmet bara jag hunnit lite längre med det.

   Poista
  2. Tack för snabbt svar =) jag ska kolla in det där.

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!