14.2.2016

Yoga, winetasting och tapas vändagen till ära

En sådan lyxdag det varit idag! Säger bara att huh huh! Killarna väckte mig med fruktsallad som de gjort tillsammans som de hämtade till sängen. 

Vi hade en slö förmiddag och vi låg alla i en hög i sängen i lite över en timme. Härligt och alla tankade närhet. 

På eftermiddagen for killarna till simhallen och jag körde till Hotel Haaga för ett spännande vändagsevenemang. Yoga, winetasting och tapas stod på agendan. Jag skulle egentligen dit tillsammans med en vän som jag träffar sällan men på grund av influensan kunde hon inte komma. Buu! Min mamma tog hennes plats. 

Och det var väldigt lyckat och ett härligt avbrott i vardagen. Vi gjorde seasonal yoga i 90 minuter i ett rum med levande ljus som doftade gott. Sedan kunde man bada bastu och simma. 

I restaurangen fick vi sedan smaka på tre drycker, cava, rött vin och champagne samtidigt som vi njöt av goda tapas. Jag har aldrig varit på winetasteing och kände mig som en rookie i sällskapet. 

Min mamma fyllde 60 för en vecka sedan och jag kände mig faktiskt ganska stolt när hon smidigt drog igenom hela yogatimmen och gjorde massor asanas utan problem. Life goalz!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!