8.3.2016

Andra veckans resultat

Nu har min diet hållit på i lite på två veckor. Och igår på träffen med coachen konstaterade vi att jag gått ner 5,5 kilo sedan start. Det är redan hälften av mitt mål. Det är superenkelt när man är motiverad.

Idag har jag ätit min första riktiga lunch och jisses vad det känns konstigt med mat i magen. Just nu var ett bra läge att byta nivå och ta in lite proteiner och grönsaker. Efter zumbathon har jag känt mig riktigt svag i alla muskler så det var nog ett för tungt pass.

Annars mår jag bra, fortfarande pigg och glad. Och sover bättre.

Jag fick en fråga om vad det är för diet jag sysslar med. Cambridge - programmet. Tänkte skriva mer om programmet sen när jag hunnit längre fram i processen. Jag hoppas också på att kunna visa riktigt lyckade före och efter bilder. Tanken är att jag håller på i 10 veckor samanlangt. Men om jag når mitt mål snabbare så kanske jag slutar tidigare. Får se.
2 kommenttia :

  1. Wauh, 5,5 kg på 2 veckor!! Do tell om denna diet!! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii googla Cambridge. Som sagt, så skriver jag mer om den när jag kommit längre fram. Mest är det säkert vätska som försvunnit men nu har nog fettet börjat förbrännas.

      Poista

Roligt att du kommenterar!