28.3.2016

Femte veckans resultatFemte veckan har gått och jag har utsatts för massor lockelser. Varje dag. Men jag har stått emot. Ni kan inte ana hur stolt jag är över mig själv. Så på det sättet är det skönt att återgå till vardagen, mindre lockelser.

Vikten har således fortsatt gå ner efter förra veckans limbo. Cirka 8,5 kilo har nu försvunnit. 

Jag är fortfarande på nivå tre och äter tre Cambridge-produkter om dagen. I morgon går jag upp en nivå och äter två vanliga mål om dagen plus Cambridge morgon och kväll. Slutet närmar sig.

Ju närmare slutet jag kommer desto mer nervös blir jag. Det var så mycket enklare i början när man inte behövde fundera så mycket.

Jag äter otroligt mycket mer grönsaker nu än tidigare. Mina portioner har också minskat i storlek. Men jag är inte hungrig.

Denna vecka har jag också äntligen lyckats få in motionen i bilden. Visst det har varit lätt när jag varit ledig så nästa vecka blir det igen svårare att hinna och orka med det. Under veckan har jag sprungit två gånger, klättrat en gång och promenerat en del. Känns väldigt bra.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!