23.3.2016

Fjärde veckans resultat

Denna gång har jag inga stora framgångar att rapportera. Min arbetsresa råddade till lite, fast jag hade planerat allt noga men det kom grejer som jag inte kunde förutse.

Som till exempel det att vi hamnade på en mexikansk restaurang och att där egentligen inte fanns något som jag kunde äta. Åt alltså "fel". Även på hemvägen var jag tvungen att äta en oplanerad snabb middag. Och så drack jag två glas riesling (det kunde jag inte AAAAALLS förutse!).

Det är superenkelt då man kan planera allt. När man bara är hemma eller på jobbet. Men det blir direkt mer utmanande när det blir något speciellt. Därför är jag lite oroligt för påsken och det faktum att vi är bjudna till så många ställen. Jag hoppas att folk är förstående och inte tycker att jag är otacksam om jag inte äter av allt. Tvärtom är jag otroligt tacksam över att vi är bortbjudna till så många ställen.

Popcornskålen innehåller inget popcorn för tillfället.

Så, denna vecka stagnerade vikten. Eller den var på väg ner men gick upp igen. Troligen är det vätskor som försvinner snabbt.

Det som just nu är svårt är att jag försöker låta bli att äta mjölkprodukter och spannmål. Inte ska man göra det för enkelt för sig själv, hahaa!

Dagens frulle: Cambridgegröt, smootie med mango, apelsin och äppel samt kaffe med havremjölk. Observera att jag inte druckit skumppa på över en månad! Skulle ha lust att gå till Alko och göra som Stinky på muggens bild :D

Mitt BMI börjar nu vara inom det normala, men fettprocenten är fortfarande aningen hög. Nu ska jag verkligen försöka få in motionen. Känner att energin nu finns fast jag fortfarande äter ganska lite kalorier.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!