23.3.2016

Följande cykel?

Just nu funderar jag febrilt på vad Kevin ska ha för cykel denna sommar. Han har varit otroligt duktig med sin balanscykel de två senaste somrarna och jag tänkte att han kanske skulle vara redo för en cykel med pedaler.

Vi skaffade en begagnad tolv tums cykel med pedaler och det där handtaget som man håller uppe cykeln med, för han kan ju inte cykla med pedaler. Han har nog varit intresserad av cykeln och vill sitta på den, men han vill inte trampa. Så cyklandet har blivit till att vi föräldrar skuffar fram honom på cykeln, och så ska det ju inte vara.


Jag misstänker faktiskt också att cykeln är för liten för honom. Och så är den ju väldigt tung jämfört med Pukyn han är van med.


Så nu överväger vi att ändå köpa ännu en balanscykel åt honom. Han är så duktig på att cykla med en sådan så det känns dumt att ta bort hans iver med pedaler. Kanske han hinner lära sig trampa nästa sommar?


Jag har nu kollat på den största balanscykeln som Puky har. Den har även handbroms vilket är bra. Just nu bromsar han ju med att lägga fötterna i marken vilket måste vara ganska svårt när man har hög fart.
Bilderna i inlägget är tagna i härliga Pärnu förra sommaren. Dit vi förresten IGEN ska denna sommar. Börjar bli tradition.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!