14.3.2016

Tredje veckans resultat

Jag sitter här och skrattar för mig själv och undrar hur det kan vara såhär enkelt att gå ner i vikt. Har ju inte tidigare riktigt lyckats med det. Eller jo visst, när jag lchf:ade stenhårt. Detta bevisar att mitt näringsintag varit helt fel. Vilken tur att jag nu kan bygga upp allt från scratch!

Denna vecka har jag ingen träff med min coach eftersom hon har semester. Vågen visar ytterligare två kilo mindre än för en vecka sedan, dock med en annan våg än de tidigare vägningarna. Nu är den totala viktminskningen alltså ungefär sju kilo. Helt galet!

Igår drog jag på mig ett par utebyxor som jag ärvt av min mamma som ännu för några veckor sedan var galet spända. Tänkte tappa hakan när jag märkte hur lösa de nu är.Just nu äter jag alltså ett riktigt mål om dagen som består av grönsaker och protein. Sedan äter jag ytterligare tre Cambridge-påsar. Har inte varit det minsta hungrig, tvärtom, känns som jag äter massor. Magsäcken måste ha krympt.

Denna veckas utmaning blir min arbetsresa till Pampas Nationaldag. Det blir en riktigt lång arbetsdag och vi beslöt med coachen att jag ska klättra upp en nivå just den dagen. Det betyder alltså att jag kan äta mer (OBS HOTELLFRUKOST!!!).

Jag har också planerat mitt ätande ganska exakt så det ska vara så enkelt som möjligt att genomföra. Jag tror det kommer att gå riktigt bra. Min coach sa också att om det går åt skogen under den långa arbetsdagen så är det ingen skada skedd. Bara att fortsätta normalt följande dag.Nu ska jag googla efter drinkar med lågt kalorivärde. IFALL jag skulle hamna vid en bardisk på en aw, hahaha.

3 kommenttia :

  1. Har du varit helt till en PT eller en näringscoach?:) sku själv behöva lite nudge åt rätt håll

    VastaaPoista
  2. Googla Cambridge ohjelma så ser du vad jag sysslar med. Ska skriva ett inlägg om det i ett senare skede, när jag kan skriva om hela processen.

    VastaaPoista
  3. Vi måst ta en lunchdejt så du kan berätta mera om det här!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!