7.3.2016

Zumbathon-lördag!

Varför glömmer jag alltid hur roligt det är att dansa? Jag bara inte får iväg mig på dansanta jumppatimmar utom en gång i året när min mamma drar med mig på välgörenhets zumbathon.

Och där zumbade jag i lördags i nästan 1,5 h fast mitt dagliga kaloriintag varit endast 400. Nå jag har nog varit mer slut i kroppen nu i några dagar och det beror nog på dansandet.

Color to your life!

Detta var tredje året som jag var med. 

Zumbaajat.

I år hade de också ett pass med Booiakaa. Det var samma idé som i zumba men med hiphop. Oj gudhhh det var roligt och jag som dansat hiphop och streetdance som tonåring fick riktiga flashbacks.

Man fick också donera stuff till mindre bemedlade familjer och familjer i kris. För första gången lyckades jag samla ihop grejer Vi donerade en sitter, en cykelstol för barn, en ipod, playstation spel och en dansmatta, digibox, kamera, leksaker, böcker, kläder etc. Aj sablar vad bra det kändes att veta att någon barnfamilj kommer att ha nytta av vårt stuff.

Efter zumbathon körde vi direkt till Lillkusinens och den ääääännu mindre kusinens nya hem och spenderade kvällen där. Så himla roligt fast jag inte ens fick äta den goda maten som de andra åt. Pojkarna lekte så fint tillsammans och den minsta ville heeeeeela tiden vara med. Jag önskar att vi kunde träffa dem oftare. Helst varje dag! Hahaa!
"Neeeej ta inte våra brandbilar!"

2 kommenttia :

  1. Hej! Ljuvlig idé att ge till välgörenhet och andra som påriktigt behöver ens överloppssaker. Vart donerade du? Jag skulle vilja göra samma sak! Tackar för svar :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!