1.4.2016

Att köpa begagnat tar tid och kräver energi

Det kommer numera ofta dagar som jag överraskar mig själv med min energinivå. Insåg nyligen att Kevin skulle behöva en massa grejer inför våren och sommaren. Skor, handskar, utebyxor, cykelhjälm och crocs, för att nämna en del av grejerna. 

Dom som någonsin köpt barnkläder, i synnerhet ytterplagg, vet hur mycket sådana kostar. Och att fixa alla grejer på en gång skulle definitivt kännas i plånboken. Tidigare har jag varit förutseende och köpt grejer till följande säsong på rea. Men nu, not so much. 

Så en kväll inne veckan satt jag mig i soffan med datorn i famnen och började leta efter prylarna på tori.fi och skickade meddelanden åt olika försäljare. 

Efter lite e-post och betalningstrafik hade jag alla ovannämnda produkter bokade. 

Idag anlände skorna på posten och resten av sakerna plockade jag upp på kvällen på tre ställen i norra Helsingfors. Jag gjorde en snabb kalkyl i huvudet och tippar på att vi sparade nästan 150 euro när vi lyckades hitta alla saker begagnade. 

Så jag känner mig verkligen som en fyndare!

Och vad har detta med energimängden att göra? Jo, tidigare skulle jag nog inte ha orkat fixa det. Och VERKLIGEN inte en dag som väckarklockan ringt 04 på morgonen. 

Så därför är jag väldigt överraskad av mina egna handlingar. Haha!

Orsaken till att klockan ringde 4 i morse var Succémorgons födissändning. Det var succé. Och vid lunchtid kände jag mig berusad på grund av tröttheten. Tur att jag hann ta en powernap när jag kom hem så jag orkade med shoppingturnén på kvällen.  

1 kommentti :

Roligt att du kommenterar!