20.4.2016

Åttonde veckans resultat

Tio kilo still going strong. Träffade coachen igår och hon konstaterade att jag nu nått det målet som vi satte upp. Även hennes våg visade att jag tappat tio kilo, två kilo sedan senaste träff för två veckor sedan. 

Mina värden hade förbättrats. Muskelprocenten har gått upp, fettprocenten ner och alla mina värden ser nu riktigt bra ut. Fettprocenten kunde kanske ännu sjunka en aning. 

Idag börjar jag med nivå fem. Den sista då man äter Cambridgeprodukter, en per dag. Om två veckor är det slut. Fast sen börjar det svåra, att börja balansera. 

Min stora utmaning är fortfarande motionen. Motionerar inte så mycket som jag borde. Om jag ännu skulle kämpa med det så kan jag tappa ett kilo ännu på denna nivå. Dessutom kunde jag äta mer bekymmerfritt på följande nivå. 

Konstaterade igår att eftersom en dietcoach funkat så bra för mig så kanske mitt följande steg i mitt remppaprogram borde vara en personlig tränare. 


På bilden byxorna som jag klädde mig i för åtta veckor sedan. Just nu är jag lite irriterad på att allting är så löst i garderoben. Har gömt mig i säckar de senaste åren. 

Jaha. Nu ska jag börja fundera på min morgondagens frukost. Har varit så himla enkelt med cambridgegröt på morgnarna. Nu måste jag lära mig nytt igen. 

9 kommenttia :

 1. jee!you go girl!du fixar det nog :)

  VastaaPoista
 2. Jättefint jobbat Cia! Fantastiska resultat o på väldigt kort tid!!

  VastaaPoista
 3. Jee! Grattis! Fint jobbat :) Är så glad för din skull (fast vi inte känner varandra) du tycks ha livsgnistan tillbaks och din blogg är vid liv :)
  Kram och glada vappen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oj tack så mycket! Roligt att det också märks utåt att saker börjar kännas bättre :)

   Poista
 4. Duktiga du! Hejar på dig även i fortsättningen! Det kommer att gå bra! :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!