17.4.2016

Filmens förtrollade värld

En grej har jag väntat mycket på i Kevins utveckling. Nämligen att han ska ha så mycket tålamod att han kan se en film. 

Förut surfade han bland youtubeklipp och hade inte ro att se ens ett helt Buu-klubbenavsnitt. 

Nu har något hänt och han ser gärna på film. Det började med att vi såg Frozen, i två delar. Sedan kollade killarna på en film med en robot. 

I helgen har vi introducerat Herbie-filmerna och han älskar den lilla bilen. Precis som jag gjorde när jag var liten. Vi kollade filmen från 1974 två gånger och jag måste säga att det är skönt att tempot är lite långsammare på äldre filmer. Kevin verkar också tycka bra om det. Vissa filmer, i synnerhet animerade, får man ju något anfall av när bilderna byts så snabbt och tempot är högt. 

Detta öppnar helt nya möjligheter! Jag älskar ju animerade och barnfilmer, hahaha!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!