26.4.2016

Nionde veckans resultat

Jag har inga egentliga resultat att komma med denna vecka eftersom jag inte har någon träff med min coach och jag har kommit fram till att hennes och min våg talar lite olika språk. Nästa vecka träffar jag henne igen och då blir det "slutvägning". Fast det är ju egentligen inget slut för tanken är att jag ska leva som jag lärt under de senaste veckorna.

Denna vecka har ändå gått riktigt bra. Har inte haft något sug efter godsaker men ett glas rödvin drack jag förra helgen. Omg så gott!

Denna vecka har jag tränat på att äta frukost vilket har varit lite utmanande eftersom jag inne i veckan äter min frukost först på jobbet. Tidigare hade jag med mig kvarg men nu när jag minskat på mjölkprodukterna så har jag varit tvungen att vara kreativ. Idag hade jag med mig ett kokt ägg, en havrejoghurt och ett äpple. I morgon blir det chiapudding med inspiration från Hannas recept och så har jag ätit quinoagröt de morgnar jag ätit här hemma (också baserat på Hannas recept!).

Igår åt jag mitt första bröd på kanske tio veckor. Jag ÄLSKAR bröd och skulle kunna äta det till frukost, lunch, middag och kvällsmål. Men nu har jag medvetet dragit ner på konsumptionen.

I slutet av veckan blir det valborg med allt vad det innebär i matväg. Får se hur det går.

Motionen har jag fortsättningsvis svårt att få in. Förra veckan cyklade jag till jobbet en dag och så simmade jag 600 meter på veckoslutet. Så det var ju okej. Denna vecka är det så mycket annat på gång att jag inte riktigt vet hur jag ska hinna motionera. Vädret verkar också lite ostadigt så jag tror inte det blir något cyklande till jobbet under veckan. Men jag försöker få in en del vardagsmotion genom att promenera och gå i trappor.

Det är lite sjukt men numera brukar jag bli lite överraskad varje gång jag ser mig i en helfigursspegel. Denna gamla tighta trikåklänning skulle jag nog knappast ha dragit på mig för tio veckor och tio kilo sedan.

4 kommenttia :

 1. Hej!
  Grattis till jätte fina resultat! Får man vara nyfiken och fråga vad Cambridge-programmet har blivit och kosta för dig? Din förändring inspirerar och motiverar mig personligen i min kamp mot kilorna.
  -Mulliga mamman

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack ska du ha! Jo jag har tänkt skriva ett inlägg om det sen när 10 veckor har gått. Alltså snart. Jag har ännu inte räknat ihop kostnaderna men billigt har det inte varit :D

   Poista
 2. Strongt jobbat! Helt hurja dedication du har. Ge dig själv en stor kram just NU!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!