6.4.2016

Sjätte veckans resultat

Denna vecka har jag alltså flyttat upp en nivå och ätit två riktiga måltider om dagen. Nu hände samma sak som senast jag gick upp en nivå, vikten började gå ner men gick sedan upp igen. Så den är i ett limbo igen.

För en vecka sedan började jag använda mina måljeans / favoritjeans som inte ens gick att dra ända upp för sex veckor sedan. De innehåller ingen stretch och ger därför inte alls efter.

Jag träffade min coach igår och hon var inte alls orolig, mina värden hade trots allt förbättrats. Fettprocenten har gått ner och muskelmassan upp. BMI ser också bättre ut.

Så kanske det bara är kroppens reaktion på ändringen. Möjligen kan jag också ha fått för lite proteiner i mig.

De försvunna kilona ligger alltså fortfarande på lite över 8 kilo.

Jag tänker fortsätta med nivå fyra i två veckor till. Det betyder att det inte är många veckor kvar nu. Följande nivå är den sista då man äter Cambridge-produkter. Sedan ska man klara sig utan dem.

Denna veckas utmaning kommer att vara vår kryssning som vi åker på på tremis. Min coach tyckte att jag bra kunde belöna mig själv med att äta något gott eller skumppa. Samma dag som vi åker på kryssning så ska jag på brunch med några vänner. Det blir alltså mycket att balansera igen.

Jag har inte hunnit motionera så mycket. På söndagen var jag på ett Bodybalance-pass och så har jag promenerat lite. Nu ska jag ändå på allvar börja fundera på att cykla till jobbet 1-2 gånger i veckan. Det blir sammanlagt 32 kilometer och över två timmar motion de dagar jag cyklar. Puuust.

Bild från min Snapchat. Jag heter muffinaround där..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!