13.4.2016

Sjunde veckans resultat

Det verkar vara en regel för mig att när jag går upp en nivå i dieten så stagnerar vikten. Det är någon reaktion som min kropp gör. Nu när jag fortsatt med nivå fyra i två veckor så har vikten gått ner igen.

Gårdagens kvällsvikt var faktiskt 10 kg ifrån startvikten, dock inte med samma våg så det kan variera lite. Har ingen träff med coachen denna vecka så jag kan inte väga mig hos henne.

Denna vecka har jag varit på brunch med vänner och direkt efter på kryssning med familjen. Söndagens och måndagens ätande kändes som värsta dekadensen. Jag drack flera glas skumppa vilket smakade otroligt gott. Ni vet ju hur jag älskar den drycken och har inte druckit skumppa på åtta veckor.

Brunchlyx

På brunchen åt jag lite godsaker, en våffla och en liten bit morotskaka.

På båten åt jag av nästan allt som fanns på frukosten (inte efterrätterna) och lunchbuffén (njöt av efterrätt). Det var så himla gott! Fast efteråt, på måndag märkte jag att jag hela tiden var sugen på något gott. Så där som det var förut. Det är väl tydligen det man får kämpa med om man ibland äter godsaker.

Under kryssningen åt jag också mer mjölkprodukter och spannmål än jag ätit de senaste veckorna.

Min favoritdryck

Coachen sa förra veckan att jag bra kan unna sig godsaker ibland nu när jag kommit så långt. Det viktiga är att det inte blir till en vana. Och den lilla dekadensen verkade inte påverka vikten någon nämnvärt.

Om en vecka blir det träff med coachen varefter jag går upp på den sista nivån. Då äter jag Cambridge endast som kvällsmål.

Frukost på båten.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!