24.4.2016

Veckoslutslycka

Det var ett veckoslut utan mågot fancy program men nu på söndagkväll känner jag mig underligt lycklig. 

På lördag förmiddag var vi på husbolagets talko och på eftermiddagen åkte vi till Itis för att förbereda för maskerad. Efter middagen stack 3jorn iväg på tupare och Kevin och jag chillade hemma. 

Idag lät vi 3jorn (som raglade hem ganska så sent) sova hela förmiddagen. Kevin och jag stack iväg på loppis som ordnades i dagisbyggnaden. Där hittade han en Monster Jam-bil för femtio cent så han var ganska så lycklig. Annat vi hittade var en tröja (hans dagiskompis gamla), ett spel och lite pysselgrejer. Vi hängde ännu en stund i vårt köpcentrum innan vi begav oss hem. 

På eftermiddagen började vi känna oss uttråkade efter några timmar hemma så den nyvakna 3jorn föreslog att vi skulle simma. Så vi styrde kosan mot simhallen.

På hemvägen råkade en av Kevins dagisvänner vara på vår gård så de fick leka en stund, härligt att se hur glad han var över det. Vänner och kompisar börjar helt tydligt betyda mer nu. 

På kvällen blev det igen filmdags, Herbie såklart!

Vi har liksom inte gjort något storslaget eller ens träffat folk men det känns bra att vi spenderat så mycket tid tillsammans och ändå gjort ganska många grejer. Allt det jag beskrev ovan skulle jag aldrig ha orkat tidigare under ett och samma veckoslut. 

Jag antar att denna känsla är vardagslycka (okej, kanske veckoslutslycka?) och tacksamhet över det helt vanliga. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!