30.5.2016

Biopremiären med Angry Birds

Vi gjorde något jag drömt om länge, nämligen var på bio med Kevin. Som många andra så var vi och kollade på Angry Birds-filmen. Kevin har inte varit något fan av fåglarna och inte vet jag om han är det nu heller. 

Jag var mest orolig för att filmen skulle vara för skrämmande och för att ljudet i salen skulle vara för högt. Kevin är ganska ljudkänslig och han är nog inte heller van med ett sådant tempo som filmen hade. 


Men det fick bra ändå. Jag hade tagit hörselskydden med men han ville inte ha dem. I slutet var det ju lite spännande så jag frågade om han vill komma i min famn. Det ville han. Ljudet var också ganska högt så i ett skede satt han med handen mot ena örat och andra örat mot mitt bröst. 

Han orkade hela filmen igenom vilket jag inte hade förväntat mig. Han sa också att han tyckte om det fast det var lite spännande ibland. Han ville gå och se filmen på nytt. 

Den bästa scenen enligt honom var när den stora örnen kissar. Den talade han mycket om. 

Jag tyckte också att filmen var kul. Det jag reagerade på var att Red, den röda fågeln som hade huvudrollen, hela tiden slog till eller sparkade någon. Kändes liksom aningen våldsamt när man just håller på och lära ut att man inte får slå folk. De äldre barnen skrattade men jag vet inte hur förbryllande det var för en snart fyraåring, liksom varför är det roligt när fågeln slår andra? Men jag antar attdet är en av juttuna med Angry Birds?

Nästa gång en film som är tillåten för alla åldrar har premiär så går vi igen på bio. Väldigt roligt!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!