17.5.2016

Jag är så jäkla stolt över mig själv

Min tanke har varit att skriva om min tio veckors viktresa men den senaste veckans bikinihets-debatt i den finlandssvenska bloggosfären har gjort att jag inte haft lust. Någon kanske tar illa upp? Men samtidigt måste man kunna få glädjas över det man åstadkommit.

Läste många inlägg om bikinihetsen och höll med om flera personers tankar. Men sedan kändes det mer som att det blev en joopas-eipäsdebatt och så orkade jag inte mera. Människor har ju olika åsikter och så ska det få vara. 

Nu beslöt jag ändå att publicera före och efterbilderna som min coach skickade mig. Bilden till vänster är tagen i februari och bilden till höger för några veckor sedan, tio kilo lättare.


Programmet är slut och jag äter nu som jag lärt mig och har tappat ytterligare vikt sedan min sista träff med coachen. Jag har unnat mig lite gott ibland men alltid lyckats fortsätta med de nya bättre vanorna och inte falla i sockerträsket. 

Så, bara jag samlat mod till mig så skriver jag inlägget om varför just detta fungerade så bra för mig. Ni må tycka att jag fallit för samhällets tryck och skönhetsideal, hah! Men för mig har detta faktiskt handlat mest om hälsa. Och jag kan säga att jag märker en väldigt stor skillnad både fysiskt och psykiskt. 

Ni ska också få se mina egna före och efterbilder. Synd att jag var klädd i en så lös tröja just det sista besöket. På bilden till höger är jag klädd i mina måljeans, de gick inte upp över höften för tio veckor sedan. Idag sitter de ganska löst.

10 kommenttia :

 1. Absolut ska man vara stolt över det man åstadkommit! Tycker att du har varit jätte duktig och inspirerande! Är själv så motiverad just nu och får en kick av dina inlägg där du berättar hur du lyckats! Hoppas att det håller i sig för mig tills nr 3 tittar ut i augusti :'D Men ja, man ska kunna vara och få vara öppen och stolt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Vad bra om jag kan inspirera andra :)

   Poista
 2. 10kg! Super duktigt! Helt säkert känns det både fysiskt och psykiskt bättre, grattis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo det gör det verkligen! Känner en stor skillnad.

   Poista
 3. Wow! Grattis fina!! Har du "bara" lämnat bort sockret eller hur har du ätit..? Jag sku också borda gå ner tio kilo minst men svårt att få tag i inspirationen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag gjorde Cambridge-programmet i tio veckor. Nu har jag slutat med det sedan några veckor tillbaka. Nu äter jag enligt det jag lärt mig och har ytterligare tappat några kilo.

   Poista
 4. WoW! Du är disciplinerad som få.

  VastaaPoista
 5. Du är en snyggan kvinno me en snyggan kaar å et gullo båån. Jag önskar dig all lycka i livet :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!