6.5.2016

Lyx efter lyx

Hälsningar från Paradiset! Vi har tagit oss ut till strandstugan för första gången för denna säsong. Och vilken timing, vädret har ju varit det bästa. Totalt sommarfiilis med strandhäng, grillmat, myggor och vackra vyer.

Och det är så HIMLA roligt nu när Kevin är så stor att det fungerar fint här i lilla stugan. Tidigare skulle det inte ha blivit till så mycket, mest på grund av sovandet. Men nu sover han på loftet och vaknar inte till minsta lilla ljud.

Idag har vi semester och ikväll ska 3jorn och jag på konsert. Hur mycket lyx kan man ha på bara några dagar? 

Mitt dietveckoinlägg är lite försenat men nog på kommande! Hinner bara inte skriva det nu mitt bland all lyx, hehee.

13 kommenttia :

 1. Du känner inte mej14.5.2016 20.20

  Hej! Kan vi få en uppdate i hur du mår? Jag som bara följer dej via bloggen o instagram tycker att du verkar må mycket bättre jämfört med för ett år sen. Speciellt nu i esc-tider, ifjol följde du väl inte alls med det? Det är så roligt att se att du verkar må bättre! :) jag blir så glad av att se det.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej, tack för din kommentar! Jag har flera gånger tänkt skriva om mitt mående men har varit rädd att jag jinxar det om jag skriver att jag mår bättre :) Men nu börjar jag nog vara övertygad om att det verkligen är bättre så kanske jag borde ta och skriva om det snart. Vad roligt om det utstrålar också här på bloggen och instagram.

   Poista

Roligt att du kommenterar!