2.6.2016

En slutkörd introvert

Alltså majmånad… Jag är helt slut. Och lite glad faktiskt att maj nu också är slut. Jag hoppas på lugnare tider för jag märker att jag är mentalt som en urvriden trasa.

På Arlanda
Det har varit mycket roligt i maj, det mesta har faktiskt varit väldigt roligt. Men för mycket roligt på en kort tid kan också vara för mycket. Jag har väntat på juni bara för att saker lugnar ner sig då.

På båten på väg till Stockholm.
Det har varit resor, både arbets- och fritids. Det har varit konserter. Det har varit planeringsdagar och firmafester. Det har varit dagisvårfest. Valborg. Morsdag. Och mycket allt möjligt på jobbet. Det har liksom krävts extra mycket metajobb denna månad.

Stafettkarnevalen i Vasa.
Vilken tur att jag är i bättre skick och ändå haft energi. Jag hade också vett att tacka nej till vissa saker. Men jag märker att jag behöver lite lugn och ro nu efter dom här turbulenta veckorna. Med det jag har i bagaget har jag ändå lärt mig lyssna på kroppens signaler, nu signalerar den att jag måste lugna ner mig. Samtidigt inser jag att jag fortfarande inte riktigt är i balans.

Planeringsdag med teamet.
Jag tittar längtande på de kommande veckorna i min kalender, härligt mycket tomt och tid att ta tag i alla de vanliga sakerna. Tänk så konstiga saker man kan uppskatta ibland!

Jobbets sommarfest igår.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!