13.6.2016

Min hårförebild från Game of Thrones

Jag är väl känd för att inte göra några dramatiska förändringar i mitt hår. Troligen på grund av några väldigt traumatiska frissaerfaenheter jag haft tidigare. Gångerna jag färgat håret hos frissan går också att räkna på två händers fingrar.

Men nu tänkte jag äntligen göra något åt min ojämna och gula ton så jag satt fyra timmar hos frissan. Gubben i frissastolen brevid trodde inte sina öron när jag sa att håret gärna får skifta i grått.
Jag är väldigt nöjd. Äntligen en jämn färg och inget gult. Får se om jag lyckas hålla hårets ton kall. Det lär ska vara svårt. Redan efter första tvätten känns det som färgen ändrat lite. Mindre nyanser av grått och lila.

Direkt efter färgning i dagsljus.

Efter en tvätt i ledljus.
När frissan fönade mitt hår så sa hon att jag liknar den där ena tjejen i Game of Thrones med mitt superljusa hår. Det har jag hört flera gånger förut. Hahaha! Om jag ännu skulle lära mig göra så fina flätor som hon har i håret. Hon får vara min hårförebild.

Bild


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!